Stoičkov na klupi sofijskog CSKA

Izvor: Press, 06.Jun.2013, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stoičkov na klupi sofijskog CSKA

"Danas smo postigli dogovor. O detaljima ugovora razgovaraćemo u narednih nekoliko dana, kada se vratim sa puta iz SAD", izjavio je Borisov za bugarski TV kanal BNT.

Stoičkov (47), koji je igrao za CSKA u dva navrata, do sada je vodio tim Liteksa iz Loveča, petoplasiranog na kraju bugarskog šampionata.

Njegov dolazak u Sofiju mogao bi da bude povezan sa medijskim spekulacijama da će vlasnik Liteksa, bugarski biznismen Griša Gančev, kupiti CSKA koji je u ozbiljnim finansijskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << teškoćama.

Stoickov je odigrao 83 utakmice za reprezentaciju Bugarske i postigao 37 golova, a 1994. je kao igrač Barselone proglašen za evropskog fudbalera godine.

Sofijski CSKA, rekorder sa 31 titulom prvaka Bugarske, minulu sezonu je završio na trećem mestu sa devet bodova manje od šampiona Ludogoreca.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Stoičkov trener CSKA

Izvor: RTS, 06.Jun.2013

Bugarska fudbalska legenda Hristo Stoičkov imenovan je za novog šefa stručnog štaba sofijskog CSKA, potvrdio je vlasnik trofejnog kluba Dimitar Borisov.Sofijski CSKA, rekorder sa 31 titulom prvaka Bugarske, minulu sezonu je završio na trećem mestu sa devet bodova manje od šampiona Ludogoreca..."Danas...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.