Izvor: Blic, 13.Apr.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stepandić je glumac

Stepandić je glumac

NOVI SAD - Zlatno Bolić, kapiten košarkaša NIS Vojvodine, ne odustaje od svojih stavova i od činjenice da je načinio klupski prekršaj. - Međutim, tokom čitave sezone morate da vidite da ekipa nije stručno vođena - kaže Bolić.

Šta to znači?

- U većem delu utakmica koje smo pobeđivali vraćali smo se u 'život' u drugom poluvremenu.

Znači trener Stepandić nije na to imao uticaj? - Ni malo. On je glumio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trenera. A igrači su odrađivali posao. Dobijao je i tehničke greške.

Da li ste rekli i jednu reč protiv kolege Mijajla Grušanovića, iskusnog centra Novosađana?

- Ni jednog trenutka nisam prozivao kolege. Uostalom možete da pozovete sve moje saigrače. Nisam ni jednog trenutka mislio da prozivam kolege. Imajući u vidu da se čitava priča zakomplikovala odgovorno tvrdim da sam podneo zahtev za raskid ugovora sa klubom, koji se ovako poneo prema meni - kaže Zlatko Bolić, koji će po drugi put u karijeri napustiti redove matičnog kluba - Vojvodine, nakon što je posle prvog četiri sezone nosio dres Crvene zvezde. V. U.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.