Škundrić: Senka na srpski sport

Izvor: S media, 13.Okt.2010, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škundrić: Senka na srpski sport

Predsednik Sportskog društva Crvena zvezda, ministar energetike i rudarstva Petar Škundrić, osudio je nerede koje je u Đenovi izavala grupa navijača iz Srbije, ocenivši da je bačena senka na našu državu i sport.

- Svi vinovnici izgreda u Đenovi trebalo bi da ozbiljno odgovaraju - poručio je Škundrić u izjavi Tanjugu, uz ocenu da takvo ponašanje nema veze sa sportom, niti sa lepom sportskom tradicjiom.

Prema njegovim rečima, Crvena zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nema nikakve veze sa događajima na kvalifikacionoj utakmici za prvenstvo Evrope između fudbalskih reprezentacija Italije i Srbije.

Stanković plakao, Mihajlović napustio stadion

Sledeće nedelje o ekstremnim grupama

Šta je bio cilj?

Sportski savez Srbije se pridružio osudama nereda

Luković za S mediu: Imamo zajednički stav

- Tražiću da se ogradimo od svih oblika ponašanja koji imaju primesu netolerancije i sile - rekao je Škundrić i posebno osudio napad na golmana reprezentacije Srbije Vladimira Stojkovića.

- Svaki sportista ima pravo da odabere klub u kojem će nastaviti karijeru i niko nema pravo da ga zbog toga napada - smatra Škundrić.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.