Seltiku derbi

Izvor: RTS, 02.Jan.2011, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seltiku derbi

Praznik škotskog fudbala, "Old firm" derbi, između Rendžersa i Seltika pripao je gostima rezultatom 0:2. Junak pobede "kelta" na Ajbroks parku je dvostruki strelac Jorgos Samaras. Posle ovog trijumfa, Seltik ima četiri boda i dve utakmice više od Rendžersa.

Fudbaleri Seltika pobedili su u gostima Glazgov Rendžers sa 2:0 i stekli četiri boda prednosti u odnosu na gradskog rivala.

Pobedu Seltiku doneo je Jorgos Samaras golovima u 62. minutu i 70. minutu iz jedanaesterca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Prvi put zatresao je mrežu nakon što je posle duge lopte koju je dobio sa svoje polovine savladao istrčalog golmana Alana Megregora.

Drugi gol postigao je sa "bele tačke", nakon što ga je Madjid Bugera oborio u kaznenom prostoru.

To je prva pobeda Seltika na poslednje četiri utakmice na Ajbroksu. Seltik sada ima 45 bodova, četiri više od aktuelnog šampiona Rendžersa, ali i dve utakmice više.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.