Sedam prepreka do Prve lige

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Dec.2010, 04:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedam prepreka do Prve lige

 
Atletski savez Srbije nastavlja uspešnu saradnju sa Evropskom atletikom u organizaciji međunarodnih događaja.
U godini na izmaku ASS je u Beogradu bio domaćin Evropskog ekipnog prvenstva Druge lige, kao i Evropske atletske konvencije u sklopu koje je organizovano i proglašenje najboljih atletičara Evrope za 2010.godinu.
 U narednoj godini >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << srpska kuća atletike biće domaćin: Prvenstva Balkana u krosu (četiri grada su zainteresovana), Prvenstva Balkana u planinskom trčanju u Dimitrovgradu, ali i Ekipnog prvenstva Evrope Druge lige koji se održava u Novom Sadu 18. i 19. juna 2011.
U Srpskoj Atini učestovaće reprezentacije 8 zemalja Starog kontinenta: Austrije, Bugarske, Danske, Estonije, Letonije, Litvanije, Slovačke i naravno Srbije.
Evropska atletika je saopštila imena delegata koji će biti zaduženi ispred EA da nadgledaju i učestvuju u organizaciji ekipnog prvenstva Evrope. Predvodi ih član saveta EA Rus Vadim Zeličenok, tehnički delegat dolazi iz Portugalije Samuel Lopes, doping delegat je Lusien Atard, dok se u vrhovnoj sudijskoj komisiji  nalaze tri člana: Nemica Sabine Hecker, Grk Andreas Gogas i Mađar Đorđu Smočer – kaže generalni sekretar Slobodan Branković.
D. Višnjić

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.