Šćepović van tima zbog splava

Izvor: B92, 31.Avg.2013, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šćepović van tima zbog splava

Napadač Marko Šćepović nije ni putovao na revanš zbog tunom zato što ga je Vuk Rašović izbacio iz tima zbog provoda na jednom splavu.

Rašović je pred odlazak u Švajcarsku rekao da Šćepović nije bio u timu zato što glavom nije prisutan zbog traganja za inostranim angažmanom, a iako to jeste činjenica, to nije razlog za odluku stratega 'crno-belih'.

Kаd se fotogrаfijа centаrforа Pаrtizаnа pojаvilа u jednom tаbloidu, Rаšović je odlučio dа nа Šćepovićа >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uopšte ne rаčunа zа revаnš sа Švаjcаrcimа.

Partizan je prošle nedelje pobedio Tun u Beogradu sa 1:0, ali je u četvrtak u revanšu izgubio u Švajcarskoj sa 3:0, pa tako nije uspeo da se plasira u grupnu fazu Lige Evrope.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šćepović van tima zbog splava

Izvor: B92, 31.Avg.2013

Napadač Marko Šćepović nije ni putovao na revanš zbog tunom zato što ga je Vuk Rašović izbacio iz tima zbog provoda na jednom splavu...Rašović je pred odlazak u Švajcarsku rekao da Šćepović nije bio u timu zato što glavom nije prisutan zbog traganja za inostranim angažmanom, a iako to...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.