Šalke tri meseca bez Fermana

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Okt.2011, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šalke tri meseca bez Fermana

Nemački klub Šalke saopštio je da će golman Ralf Ferman pauzirati tri meseca zbog povrede levog kolena.

Ferman se povredio prošle subote na prvenstvenom meču sa Kajzerslauternom, koji je Šalke izgubio sa 2:1.
Generalni menadžer Šalkea Horst Held kazao je da je Ferman pokidao ligamente kolena i biće operisan.
Kao moguću zamenu za Fermana, nemački mediji najavljuju Tima Hildebranda koji je trenutno slobodan igrač i Šalke >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << bi mogao da ga dovede bez obeštećenja.
Često se čujem sa Timom, nas dvojica se poznajemo odavno. Ipak, i ako bude dolazio, mislim da se to neće desiti do kraja nedelje – dodao je Held.
Hildebrand nije igrao poslednjih godinu dana, a trenutno formu održava sa ekipom Ajntrahta iz Frankfurta.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ferman van terena tri meseca

Izvor: Beta, 19.Okt.2011

BERLIN, 19. oktobra 2011. (Beta-AFP) - Golman Šalkea Ralf Ferman neće igrati naredna tri meseca zbog povrede kolena, rekao je u sredu sportski direktor kluba Horst Held, a prenosi nemački dnevnik Bild...Posle medicinskih pregleda utvrdjeno je da je Ferman na meču Bundeslige u nedelju protiv Kajzerslauterna,...

Nastavak na Beta...

Problemi za Šalke, Ferman van terena tri meseca

Izvor: Blic, 19.Okt.2011

Golman Šalkea Ralf Ferman neće moći da igra naredna tri meseca zbog povrede kolena, rekao je sportski direktor kluba Horst Held, a prenosi nemački dnevnik Bild...Posle medicinskih pregleda utvrdjeno je da je Ferman na meču Bundeslige u nedelju protiv Kajzerslauterna, koju je Šalke dobio sa 2:1,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.