SUPER-PEĐA

Izvor: Kurir, 06.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPER-PEĐA

Predrag Stojaković sa 24 poena najzaslužniji za pobedu Nju Orleansa nad Golden Stejtom

Srpski košarkaš Peđa Stojaković najzaslužniji je za pobedu Nju Orleansa nad Golden Stejtom rezultatom 116:104. Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije za 41 minut postigao je 24 poena, uključujući šest trojki iz devet pokušaja, uz to treba dodati sedam skokova i dve asistencije. Stojaković je posle meča izjavio da je najvažnije da njegova ekipa igra dobro i da se nalaze u vrhu Zapadne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << konferencije.

- Košarka je kolektivan sport i manje je bitno ko je bio najbolji u meču, mnogo važnije da ekipa pobeđuje. Protiv Golden Stejta sam ja odigrao na viskom nivou, sutra će neko drugi. Nju Orleans dobro gura u dosadašnjem delu prvenstva i verujem da ćemo tako i nastaviti - istakao je Stojaković.

Od ostalih naših igrača u NBA nastupili su još Darko Miličić, Saša Pavlović i Marko Jarić, i pružili su solidne partije za svoje ekipe. Pavlović je u pobedi Klivlenda nad Sakramentom rezultatom 97:93 za 18 minuta postigao devet poena, uz šest skokova i jednu asistenciju. Miličić je u porazu Memfisa od Bostona sa 100:96 za 26 minuta imao učinak od šest poena, uz osam skokova i četiri blokade. Minesota je izgubila od Denvera rezultatom 118:107, a Marko Jarić je za 40 minuta ubacio šest poena, uz dva skoka i čak deset asistencija, ali to nije bilo dovoljno da se pobede Nagetsi. Los Anđeles Lejkersi i Nju Džerzi slavili su pred svojim navijačima, ali Vladimir Radmanović zbog povrede skočnog zgloba, odnosno Nenad Krstić zbog poznatih problema s kolenom, nisu bili u timu.[ antrfile ]

VAŠINGTON RAZBIO MILVOKI

Rezultati utakmica koje su odigrane u noći između petka i subote: Indijana - Atlanta 113:91, Orlando - Hjuston 94:96, Toronto - Detroit 85:101, Milvoki - Vašington 77:101, San Antonio - Njujork 97:93, Dalas - Majami 94:89, L.A. Lejkersi - Filadelfija 124:93, Nju Džersi - Šarlot 102:96.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.