Runi: Izneverili smo Mojsa

Izvor: B92, 07.Okt.2013, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Runi: Izneverili smo Mojsa

Fudbaler Mančester Junajteda Vejn Runi rekao je da su igrači izneverili menadžera Dejvida Mojsa u dosadašnjem delu sezone.

Junajted posle sedam odigranih kola zauzima deveto mesto u Premijer ligi sa samo 10 osvojenih bodova.

"Očigledno da je menadžer pod velikim pritiskom, ali mi smo tim i nismo smeli da ga izneverimo. Moramo svi zajedno da se potrudimo i pokažemo borbenost koja nas je krasila ranije i sve će biti u redu."

"Ovo će biti sezona tranzicije, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << došao je novi menadžer i moramo da se prilagodimo njegovom stilu rada i igre", rekao je Runi engleskim medijima.

Mančester je subotu gostovao Sanderlendu i bio na pragu četvrtog prvenstvenog poraza, ali "crvene đavole" je izvukao 18-godišnji Belgijanac Adnan Januzaj, koji je sa dva gola doneo preokret.

"To je bio hrabar potez, menadžer je imao poverenje i on mu je vratio na najbolji način. Januzaj je siguran u sebe, to je lepo videti. Većina mladih fudbalera bude stidljiva i uplašena kada dođe u klub, dok on veruje u svoje mogućnosti", dodao je Runi.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Runi: Izneverili smo Mojesa

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Okt.2013

Napadač Mančester Junajteda Vejn Runi rekao je  da su igrači izneverili menadžera Dejvida Mojesa u dosadašnjem delu sezone.. (FOTO: AP)Junajted posle sedam odigranih kola zauzima deveto mesto u Premijer ligi sa samo 10 osvojenih bodova.. – Očigledno da je menadžer pod velikim pritiskom, ali...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.