Ronaldinjo u Flamengu?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2010, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldinjo u Flamengu?

RIO DE ŽANEIRO -

Bivši najbolji fudbaler sveta Brazilac Ronaldinjo dogovorio se sa čelnicima Flamenga da karijeru nastavi u tom klubu, ali za to mora da dobije dozvolu Milana, čiji je član.

Brazilski mediji su objavili da je Ronaldinjio usaglasio sve uslove sa predsednicom Flamenga Patrisijom Amorim, ali za sada nije poznato da li će Milan biti voljan da ga pusti.

Amorim je potvrdila da se sastala sa Ronaldinjom, ali nije želela da govori da li su se i šta dogovorili.

Ronaldinjo ima ugovor sa Milanom do narednog leta, a Flamengo bi želeo da ga uzme na pozajmicu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldinjo i Flamengo se dogovorili

Izvor: B92, 13.Jul.2010

Brazilski fudbaler Ronaldinjo mogao bi od naredne sezone da nosi dres Flamenga, prenose brazilski mediji...Ronaldinjo je postigao dogovor sa Flamengom i za povratak u brazilsku ligu posle deset godina potreban je još pristanak njegovog kluba Milana...Sportski sajtovi u Brazilu obavili su da je Ronaldinjo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.