Izvor: MozzartSport.com, 30.Apr.2021, 20:55

Rivers u Denveru do kraja sezone

Prvobitno je bio na desetodnevnom ugovoru

Denver Nagetsi potpisali su veterana Ostina Riversa do kraja sezone, objavio je predsednik košarkaških operacija Nagetsa Tim Koneli.

Rivers je prvobitno potpisao desetodnevni ugovor sa Nagetsima 20. aprila, a od tada je odigrao šest mečeva za tim u kom nastupa naš Nikola Jokić.

U proseku je davao 6,2 poena, dva skoka i dve asistencije uz jednu ukradenu loptu na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 25 minuta u igri.

Rivers je veteran u NBA ligi, već devet godina je igra, a u proseku je davao devet poena i imao po dve asistencije i skoka uz šut 34,7% za tri poena na 579 utakmica. Nastupao je još za Nju Orleans, LA Kliperse, Vašington, Hjuston i Njujork Nikse.

Naravno, najveći razlog što je Denver prvo doveo pa onda i produžio ugovor Ostinu Riversu je teška povreda koju je zadobio Džamal Mari.

Posle toga je celokupna težina Denvera pala na Jokićeva pleća, a Rivers bi trebalo da doprinese što više da se igra Nagetsa rastereti.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.