Ričards blizu prelaska u Inter

Izvor: Sportal.rs, 02.Feb.2015, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ričards blizu prelaska u Inter

Posle bruke i poraza od Sasuola 3:1 u minulom kolu Serije A, trener Intera Roberto Manćini pokušaće u finišu prelaznog roka da ojača poslednju liniju tima. Italijanski stručnjak želi Majka Ričardsa, fudbalera Mančester sitija, koji na pozajmici prvi deo sezone igrao u Fiorentini, prenosi Dejli mejl.

Već su sarađivali dok je Manćini bio menadžer “građana”, a pošto u Fiorentini nije uspeo da izbori mesto u prvom timu vrlo je moguće da će karijeru nastaviti u dresu “neroazura”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << />
Problem je mogla da predstavlja činjenica što je Ričards ove sezone igrao i za Siti i za “violu”, pa bi tako prekršio pravilo FIFA da igrač u jednoj sezoni ne može da igra za više od dva kluba. Međutim, on je igrao za Siti u Komjuniti šildu, a kako se taj duel računa kao poslednji od prethodne sezone čini se da je FIFA dala zeleno svetlo, pa bi do kraja roka sporazum trebalo da bude postignut.

(Foto: Beta/AP/Carlo Baroncini)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.