Izvor: MozzartSport.com, 01.Nov.2020, 01:26

Ribeiro, Everton Ribeiro 007

Flamengov omaž preminulom Šonu Koneriju

Jedan od najboljih igrača Flamenga Everton Ribeiro će u večerašnjem derbiju brazilske Serije A protiv Sao Paula igrati u dresu sa brojem 007. Slavni klub sa Marakane se odlučio na takav potez u čast slavnom Šonu Koneriju, prvom Džejms Bondu, koji je preminuo juče u 90. godini života.

Utakmica između Flamenga i Sao Paula zakazana je za večeras od 20 časova po srpskom vremenu.

"Ove >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << subote svet se oprostio od Šona Konerija, jednog od najvećih glumaca u istoriji kinematografije, koji nas je napustio u 90. godini. Među ostalim nezaboravnim likovima, Koneri je ovekovečen u ulozi Džejms Bonda, tajnog agenta poznatog pod šifrom 007. Kao način da oda jednostavnu počast ovom velikom umetniko, Flamengo će iskoristiti dres jednog od najboljih igrača Evertona Ribeira kome će na leđima biti utisnut broj 007", stoji u saopštenju brazilskog kluba.

Flamengo vaj meč dočekuje sa velikim iščekivanjima i motivacijom s obzirom da vodi žestoku bitku sa Internasionalom i Atletiko Mineirom za lidersku poziciju brazilske Serije A.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Em memória do eterno 007, Flamengo homenageia Sean Connery no Manto de @evertonri. Saiba mais: https://t.co/typuolcW6V#CRF pic.twitter.com/cL9dI7294Q

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.