Remi Voše sa Saturnom, 1:1

Izvor: B92, 16.Feb.2010, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Voše sa Saturnom, 1:1

Fudbaleri Vojvodine igrali su nerešeno sa Saturnom 1:1 (1:1) u šestoj pripremnoj utakmici u Antaliji.

Rusi su poveli u 25. minut preko kapitena Andreja Karjake iz slobodnog udarca, ali je na manje od deset minuta pre kraja poluvremena izjednačio Mario Đurovski direktnim udarcem iz kornera, što je na kraju bio i konačan rezultat u dosada najjačoj proveri Voše na turskoj obali. Tokom meča Saturn je ostao sa deset igrača zbog isključenja Sepete, ali je on automatski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zamenjen.

Vojvodina je pružila dosta bolju igru tek u nastavku meča, dok je u prvom periodu igre bila potpuno inferiorna, pa je opšti utisak da je ruski tim bio bliži trijumfu. To je samo dokaz da se mlađi igrači ozbiljno nameću za mesto u prvom timu.

Za nešto manje od dve nedelje počinje prolećni deo sezone u Jelen Superligi kada će Vojvodini na "Karađorđu" gostovati kulski Hajduk. Voša će u Antaliji boraviti do kraja nedelje pa bi trebalo da odigra još bar jedan pripremni meč.

Vojvodina: Brkić, Vulićević, Nestorović, Pleč, Đurišić, Medojević, Tumbasević, Mrđa, Bilbija, Đurovski, Adams. U drugom poluvremenu: Karan, Novaković, Tadić, Mojsov, Faber, Stjepanović, Mudrinski i Mitošević

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Remi Voše, Đurovski iz kornera!

Izvor: Sportal.rs, 15.Feb.2010, 18:05

Fudbaleri Vojvodine igrali su nerešeno (1:1) protiv Saturna iz Rumenskoja u još jednoj - šestoj, prijateljskoj proveri na pripremama u Antaliji.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.