Radonjić zeli pobedu protiv Laborala

Izvor: Beta, 18.Dec.2014, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić zeli pobedu protiv Laborala

BEOGRAD, 18. decembra 2014. (Beta) - Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je u četvrtak da njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Laboral Kuče u Evroligi želi da pobedi kako bi osvojila drugo mesto u grupi i da mora da prevazidje to što će igrati bez pomoći navijača.

"Pripremamo se kao i za svaki drugi meč, sa samo jednom idejom - da slavimo. Potrudićemo se da protiv Laborala odigramo >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << još jednu dobru utakmicu, da osvojimo dva nova boda i odličnu igru koju smo pružili u dosadašnjem delu takmičenja nadogradimo osvajanjem drugog mesta u Grupi D", rekao je Radonjić.

Košarkaši Zvezde u petak od 19 časova u Pioniru igraju protiv Laboral Kuče, utakmicu 10. kola Grupe D u Evroligi. Ta utakmica odlučiće osvajača drugog mesta pred TOP 16 fazu, pošto obe ekipe imaju po pet pobeda i četiri poraza.

Utakmica će se igrati pred praznom dvoranom, pošto je Zvezda zbog nereda navijača u Istanbulu, u kojima je ubijen jedan njen navijač, kažnjena utakmicom bez publike i sa 50.000 evra.

Iako se utakmica igra bez publike, Zvezda je pustila u prodaju simbolične ulaznice po ceni od 300 dinara, a sav prihod biće iskorišćen za plaćanje kazne Evroligi. Zvezda se žalila na tu kaznu, a ako Evroliga uvaži žalbu, sva sredstva biće usmerena porodici ubijenog navijača.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Radonjić pred Laboral: Nadogradnja već ostvarenog uspeha

Izvor: Vesti-online.com, 18.Dec.2014

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Laboral Kuće u Evroligi želi da pobedi kako bi osvojila drugo mesto u grupi i da mora da prevaziđe to što će igrati bez pomoći navijača..."Pripremamo se kao i za svaki drugi meč, sa...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.