Radonjić pred FMP: Neizvesno ko će igrati

Izvor: N1 televizija, 04.Dec.2016, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić pred FMP: Neizvesno ko će igrati

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić je pred meč sa FMP u ABA ligi naglasio da je u ekipi dosta rovitih igrača, te da ne zna još sastav za duel.

Crvena zvezda je u petak izgubila od Žalgirisa u Evroligi, ali je već u ponedeljak očekuje obaveza u regionalnom takmičenju (17,00) gde će igrati protiv svog razvojnog tima, ekipe FMP.

"Neizvesno je u kom ćemo sastavu nastupiti. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Osim Luke Mitrovića koji je pod znakom pitanja, Rakićević uopšte nije u trenažnom procesu, imamo još nekoliko rovitih, tako da i na treninzima imamo problema, kao i pred Žalgiris. Gudurić je protiv litvanske ekipe igrao pod temperaturuom, imao je i na jutarnjem treningu i nadam se da neće biti negativnih pomaka. Bez obzira na to, trudićemo se da damo sve od sebe da osvojimo bodove", rekao je crnogorski stručnjak.

.@kkcrvenazvezda looking for the 12th win, can #FMP stop them?

Game preview: https://t.co/y9TjJObpPD#ABALiga#CZVFMPpic.twitter.com/5XJHI3Fapk
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Radonjić pred utakmicu sa Železnikom otkrio koji igrač je pod tempraturom igrao protiv Žalgirisa

Izvor: Telegraf.rs, 04.Dec.2016

Poraz od Žalgirisa za igrače Crvene zvezde sada je daleka prošlost s obzirom na dinamiku utakmica i zgusnut raspored na dva fronta...Već u ponedeljak crveno-bele očekuje duel ABA lige protiv FMP Železnika, a samo tri dana kasnije najveći izazov u ovom delu sezone - put u Istanbul i utakmica protiv...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.