RADNI RUČAK: Susret delegacije KSS sa čelnicima FIBA

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2023, 14:27

RADNI RUČAK: Susret delegacije KSS sa čelnicima FIBA

U toku Mundobasketa.

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Predrag Danilović i generalni sekretar Zlatko Bolić bili su gosti na radnom ručku, koji je organizovao generalni sekretar Svetske košarkaške federacije (FIBA) Andreas Zagklis tokom Svetskog prvenstva u Manili.

U saopštenju KSS se navodi da je Zagklis ovom prilikom okupio predsednike i generalne sekretare svih košarkaških saveza zemalja čije se reprezentacije takmiče u grupama, koje se igraju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Filipinima.

Zagklis je sa prisutnima u prijatnom ambijentu razgovarao o tekućem Mundobasketu i budućnosti svetske košarke, dodaje se u saopštenju. Srbija je u subotu u prvom kolu grupe B pobedila Kinu 105:63, a u ponedeljak će od 14 sati igrati sa Portorikom.

Poslednji rival Srbiji u grupi B u sredu od 10 časova biće Južni Sudan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.