Prvak sveta odigrao nerešeno sa Australijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2015, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvak sveta odigrao nerešeno sa Australijom

Fudbalska reprezentacija Nemačke, aktuelni prvak sveta, odigrala je u prijateljskoj utakmici u Kajzerslauternu protiv selekcije Australije nerešeno 2:2.

Tim Joakima Leva poveo je u 17. minutu preko Rojsa, ali je Australija preokrenula rezultat golovima Troizija i Jedinaka, da bi "pancere" od poraza spasao rezervista Podolski desetak minuta pre kraja susreta.

U ostalim večerašnjim prijateljskim utakmicama Danska je u Arhusu pobedila SAD sa 3:2, dok je Škotska u Glazgovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bila bolja od Severne Irske - 1:0.

Rezultati:

Nemačka - Australija 2:2 (Rojs 17, Podolski 81 - Troizi 40, Jedinak 50)

Danska - SAD 3:2 (Bendtner 33, 83, 90+1 - Altidor 19, Johanson 66)

Škotska - Severna Irska 1:0 (Bera 85)

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.