Prva pobeda Granade! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2016, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva pobeda Granade! (video)

Fudbalei Granade su konačno "probili led" ove sezone. I to protiv favorizovane Sevilje.

Na premijeri 14. kola Primere, Granada je u andaluzijskom derbiju pred svojom publikom savladala Sevilju sa 2:1.

Do prve prvenstvene pobede u tekućoj sezoni 'El Grana' je došla zahvaljujući golovima Pereire u 27-om i Lombana u 56. minutu meča, a počani gol sa goste postigao je Ben Jeder iz penala u petom minutu sudijske nadoknade.

Gosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su imali osetno veći posed lopte i više puta ugrozili protivnički gol, ali im je nedostajala završnica.

Jedan od heroja pobede Granade je i golman Memo Očoa. "Šestoprsti" Meksikanac je imao pet uspešnih intervencija.

Granada je tako bar na neko vreme ustupila fenjer Osasuni, koja sutra gostuje u Hihonu,  dok Sevilja ostaje treća na tabeli.

U prilogu pogledajte golove sa utakmice i trenutnu tabelu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PRIMERA: ‘Hladan tuš’ za Sevilju na Los Karmenesu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 03.Dec.2016

U prvoj utakmici 14. kola španske Primere, fudbaleri Sevilje pretrpeli su poraz na gostovanju kod do danas poslednjeplasirane Granade sa 2:1.. Granada je do pobede došla sasvim zasluženo. U 27. minutu povela je preko Pereire, a prednost je povećala početkom drugog poluvremena, u 56. minutu preko...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.