Problemi uticali na Mesijevu igru

Izvor: Beta, 19.Feb.2015, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problemi uticali na Mesijevu igru

BEOGRAD, 19. februara 2015. (Beta) - Fudbaler Barselone Lionel Mesi rekao je u četvrtak da su problemi na terenu ali i u privatnom životu uticali na njegovu igru u prošloj sezoni.

Mesi je prošle sezone odigrao 46 utakmica u svim takmičenjima i postigao je 41 gol, ali nije zadovoljan pošto Barselona nije osvojila nijedan trofej.

Argentinski reprezentativac rekao je da su povrede, ali i sudski proces zbog problema sa porezom, uticali na njegovu igru i da u ovoj godini želi >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << da bude "stari Mesi".

"Želim da se što pre vratim u najbolju formu, znam da prošla godina nije bila toliko dobra. Imao sam mnogo problema, na terenu i van njega. U ovu godinu sam ušao sa velikom izazovom, da promenim sliku o sebi iz prošle sezone i budem igrač kakav sam bio prethodnih godina", rekao je Mesi u emisiji Mundo Leo.

Četvorostruki najbolji fudbaler sveta ocenio je da Barselona u dobroj formi dočekuje duel sa Mančester sitijem u osmini finala Lige šampiona.

"Trenutno smo u dobroj formi. Godina nije dobro počela ali na sreću, posle utakmice sa Real Sosijedadom sve se promenilo, sada je drugačija dinamika u ekipi i sve nam dobro ide. Ekipa ima mnogo samopouzdanja, promenili smo stav i zbog toga sada igramo dobro, ali ima još mnogo do kraja sezone", rekao je on.

Prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona igraće se u Mančesteru 24. februara, a revanš je na programu 18. marta na stadionu Kamp Nou u Barseloni.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Mesi: Želim da budem "stari Mesi"

Izvor: B92, 19.Feb.2015

Najbolji igrač Barselone Lionel Mesi rekao je da su problemi na terenu ali i u privatnom životu uticali na njegovu igru u prošloj sezoni...Mesi je prošle sezone odigrao 46 utakmica u svim takmičenjima i postigao je 41 gol, ali nije zadovoljan pošto Barselona nije osvojila nijedan trofej...Argentinski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.