Primera: Rakitić i Suares matirali Granadu

Izvor: Sportal.rs, 28.Feb.2015, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera: Rakitić i Suares matirali Granadu

Fudbaleri Barselone približili su se ponovo lideru Real Madridu na bod zaostatka. Katalonci su u

gostima savladali Granadu sa 3:1, u 25. kolu španske Primere.

Luis Suares je subotnjom utakmicom potvrdio da se adaptirao i prilagodio Barseloni, pošto je utakmicu završio sa jednim golom i jednom asistencijom. "Blaugrana" je u prošlom kolu neočekivano izgubila od Malage kod kuće, što je Real, koji u nedelju igra protiv Viljareala, iskoristio da stekne veću prednost.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << />
Vodeći gol postigao je Ivan Rakitić, koji je 25. minutu u šesnaestercu bio najbrži, naleteo na odbijenu loptu i doneo Barseloni vođstvo.

Granada nije uspela da stvori nijednu ozbiljniju priliku, a Barsa je početkom drugog poluvremena udvostručila vođstvo, kada je Rakitić poslao sjajnu loptu u prazan prostor, do koje je brzo došao Suares i brzo je sproveo u mrežu, ispred golmana i odbrane Granade.

Domaćin je smanjio iz penala koji je dosuđen kada je Mark Bartra napravio prekršaj u svom šesnaestercu. Sigurni izvođač jedanaesterca bio je Fran Riko.

Strelac trećeg gola Barselona bio je Mesi, ali su najzaslužniji ponovo bili Rakitić i Suares.

Rakitić je poslao sjajan for u napred, Suares se u šesnaestercu oslobodio čuvara i prevario golmana, a onda dodao Mesiju na petercu, koji je samo prosledio u nebranjen gol.

Granada je sada pretposlednja, sa 19 bodova.

(Foto: Beta/AP Photo/Daniel Tejedor)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.