Prekid u Hagu

Izvor: B92, 20.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekid u Hagu



Utakmica holandskog fudbalskog prvenstva izmedju haške ekipe ADO i gostujućeg Vitesea prekinuta je u 66. minutu kada su navijači domaćeg tima uleteli na teren.

Vitese je u trenutku prekida utakmice vodio sa 3:0, ali je sudija Rud Bosen morao da zaustavi igru kada su navijači onemogućili da se duel nastavi, nezadovoljni slabim rezultatima svog tima. Den Hag je ubedljivo poslednji na tabeli prvenstva Holandije sa samo 5 bodova iz 12 utakmica.

Den Hag je već >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u 13. minutu utakmice ostao sa igračem manje na terenu. Viteze je poveo pogotkom reprezentativca Srbije Danka Lazovića iz penala, prednost gostiju je duplirao Anduele Prajor, a treći gol pre prekida postigao je Esajas u 66. minutu.

U ostalim mečevima 13, kola, Ajaks je odigrao kod kuće samo nerešeno, 1:1, protiv Tventea i sada ima 3 boda manje od vodećeg PSV-a. Gosti su poveli golom Engelara posle samo 8 minuta, da bi Snajder izjednačio početkom drugog poluvremena.

Na tabeli vodi PSV sa 34 boda, Ajaks ima 31, AZ 29, Fejnord 26, a Tvente 25.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.