Potencijal Rada videće se sledeće sezone

Izvor: NaDlanu.com, 06.Mar.2012, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potencijal Rada videće se sledeće sezone

BEOGRAD, 6. marta 2012. (Beta) - Novi-stari trener Rada Marko Nikolić izjavio je u utorak da očekuje da će njegovi fudbaleri biti bolji iz meča u meč, ali da će tek sledeće prvenstvo pokazati puni potencijal tima.

BEOGRAD, 6. marta 2012. (Beta) - Novi-stari trener Rada Marko Nikolić izjavio je u utorak da očekuje da će njegovi fudbaleri biti bolji iz meča u meč, ali da će tek sledeće prvenstvo pokazati puni potencijal tima."Svi iz stručnog štaba moramo brzo da reagujemo. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Tim je bez Luke Milivojevića, Vladimira Jovančića i golmana Milana Borjana s kojima smo izborili Evropu. Želimo da iz meča u meč budemo bolji, a naredni šampionat treba da bude potvrda trenutnog potencijala ovog tima", rekao je Nikolić novinarima u Beogradu.Trener koji je prošle godine izveo Rad u Evropu posle 22 godine, čime je izjednačio najveći uspeh kluba, napustio je Banjicu pred kraj sezone, navodeći nedostatak motiva. Posle toga je radio kao selektor mladjih juniora Srbije.Povratak u klub u kome je ponikao objasnio je sada željom za usavršavanje i afirmaciju, ali nije krio emocije zbog povratka."Osećam veliko zadovoljstvo zbog povratka, ali imam i obavezu da nastavim gde sam stao. Odlučio sam da se vratim zato što imam želju da se usavršavam i dalje afirmišem, a Rad je pravo rešenje", kazao je Nikolić.Ugovor je potpisan do kraja sledeće sezone, odnosno juna 2013. godine. Rad je trenutno 11. na tabeli Superlige, a u subotu dočekuje starog rivala Novi Pazar. Tim će do tada trenirati dva puta dnevno.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.