Pobeda Sampdorije u Torinu!

Izvor: B92, 03.Feb.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Sampdorije u Torinu!



Fudbaleri Sampdorije pobedom nad Juventusom 1:0 u Torinu načinili su najveće iznenadjenje u 22.kolu Serije A.

Priliku koju su propustili u Milanu kada su na neverovatan način prokockali prednost u meču sa Interom, ovoga puta igrači tima iz Djenove nisu ispustili. Jedini gol postigao je Diana u 33.minutu i tako ispstavilo se kasnije "spasao" monotonije šampionat Italije.

Inter je posle "gomile" remija počeo da pobedjuje u seriji. Posle Palerma, pala je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Atalanta, a jedini gol postigao je Obafeni Martins.

Milan se oporavio od dva poraza i pobedio Mesinu kao gost 1:4. U odsustvu Ševčenka uloge glavnih strelaca preuzeli su Krespo i Tomason koji su po dva puta savladali golmana žutih.

Fiorentina je proteklih dana privukla veliku pažnju svojih "tifoza" senzacionalnim transferom 18-godišnjeg Bugarina Božinova. Medjutim, euforija u Firenci nije pretočena u dobru igru na terenu pa je Palermo gubitak bodova u meču sa Interom neutralisao "dvojkom" u Firenci. Golove su postigli Gonzales i Toni.

Rimski klubovi Roma i Lacio nastavili su sa slabim rezultatima. Lacio je "osvojio" bod na Olimpiku u meču sa Brešom, dok je Romi dva oduzeo sjajni Vučinić koji je 11 minuta pre kraja postigao jedini pogodak za Leće. Prednost gostima doneo je takodje igrač domaćih Djakomaci koji je postigao autogol u finišu prvog poluvremena.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.