Pep još neodlučan?

Izvor: Sportske.net, 25.Dec.2015, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pep još neodlučan?

Iako se spekuliše da je gotovo i da će Gvardiola završiti u Sitiju, britanski mediji tvrde da bi jedna druga ponuda mogla sve da promeni.

Gvardiola će sigurno napustiti Bajern, ali još razmišlja.

Jedina konkretna ponuda je ona Sitijeva, međutim to ne znači da je prelomio.

"Indenpendent" veruje da bi u slučaju da uđe u igru, Mančester Junajted imao veće šanse od komšija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Navodno se Pep poverio prijateljima, on je fasciniran istorijom i značajem Junajteda, veruje da bi mogao da sprovede svoju filozofiju u tako velikom klubu.

"Đavoli" su primamljiviji od Sitija i Čelsija, ali za sada nije bilo kontakta. Naime, u Junajtedu čekaju rasplet oko Van Gala koji bi nakon mečeva sa Stoukom i Čelsijem mogao da izgubi posao, ali u tom slučaju veće šanse ima Murinjo.

Ipak, ako Gigs bude čuvar klupe do kraja sezone onda bi priča oko Katalonca i Junajteda mogla da postane sasvim realna.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.