Peković hvali Miličića

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Jan.2011, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peković hvali Miličića

Portland je 14. uzastopni put savladao Minesotu. Darko Miličić je brzo zaradio dva faula u prvoj deonici, četvrti na početku drugog poluvremena. Kolos iz Srbije proveo je tako samo 17 minuta pod koševima, zabeležio po dva poena (2–1), skoka i asistencije. Nikola Peković, rezervni centar Minesote, nije igrao, prednost je u ovom duelu dobio Kosta Kufos.
Miličić je u sedam od minulih 13 utakmica imao problema sa ličnim greškama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
Verovatno bi mnogi pomislili da sam nervozan, ali nije o tome reč. Pažljivo ću analizirati prethodne utakmice i obratiću više pažnje na ove činjenice. Veoma mi je važna podrška čelnika kluba, izuzetno su strpljivi, znaju da dobri rezultati neće odmah doći. Neophodno je iskustvo, naši mladi momci ga nemaju u dovoljnoj meri – izjavio je div iz Srbije za lokalne medije Mineapolisa.
Svakako treba naglasiti prijateljstvo Miličića i Pekovića.
Mnogi su mislili da se već dobro poznajemo. Sreo sam Miličića tek u Mineapolisu, ranije nismo razgovarali jer sam bio u Evropi, a Darko u SAD. Dobro smo se razumeli od starta, uspostavili odličnu komunikaciju. Važno je da u timu imate bliskog starijeg saigrača, mnogo mi je pomogao u prilagođavanju. Sve je drugačije u odnosu na evropske lige.
Peković ističe:
Darko je sjajan momak, družimo se, pričamo o svemu. Uvek je nasmejan i to je važno jer imamo mnogo obaveza, lakše sve obavljamo u dobroj atmosferi.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.