Pavićević za SK: Pobeda u Zadru može da bude ključna

Izvor: N1 televizija, 22.Jan.2018, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavićević za SK: Pobeda u Zadru može da bude ključna

Zadar i Mornar će u ponedeljak (21 čas) zatvoriti 17. kolo ABA lige. Utakmica je od velikog značaja za oba tima jer Zadrani i Barani imaju šanse da stignu do kote četiri i plasmana u polufinale plej-ofa.

Ostali rezultati nisu išli na ruku Zadru i Mornaru. Partizan je pobedio Cibonu, a FMP iz Železnika je bio bolji od Igokee.

Očekuje nas teška utakmica i kvalitetan rival koji je u veoma dobroj formi. Znamo da nas u dvorani “Krešimir Ćosić” čeka paklena >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << atmosfera, kako se to žargonski kaže. U stvari, očekuje nas prava košarkaška atmosfera, atmosfera u kojoj će svaki učesnik na parketu uživati. Da ne verujem u pobedu, ne bih ni kretao na put” rekao je trener Mornara Mihailo Pavićević koji je zbog jakog virusa propustio prošlu utakmicu protiv Cmokija u FIBA Kupu Evrope. Mornar je sa klupe vodio Đorđije Pavićević.

Pavićević je dodao i da će njegovi igrači imati poseban motiv.

Košarka nije pozorište i zato volim da budem učesnik utakmica kakve su u Zadru. Biće to siguran sam dodatni motiv da igrači oba tima pruže maksimum u ovom trenutku. Uz dužno poštovanje prema Zadru i navijačima ovog kluba, smatram da smo pokazali da nema razloga nikoga da se plašimo u ABA ligi i da svakoga možemo da pobedimo. Utakmica u Zadru je važna ali nije biti ili ne biti. Posle tog duela ostaje nam još pet prilika da stignemo do polufinala. Međutim, pobeda u Zadru bi mogla da bude ključna", zaključio je trener Mornara za Sport klub.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.