Izvor: MozzartSport.com, 12.Avg.2020, 18:15

Partizan čeka RFS 27. avgusta

Utakmica će se igrati od 21 čas u Humskoj

Znalo se od ranije da će Crvena zvezda početi evropski put 18. avgusta u Beogradu od 21 čas protiv Evrope, a sada se i zvanično zna kada će Partizan krenuti u borbu za plasman u Ligu Evrope. Parni valjak će dočekati letonski RFS u četvrtak, 27. avgusta, takođe od 21.00 čas na stadionu u Humskoj.

Podsećamo vas da će se svi mečevi igrati se bez publike >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zbog pandemije koronavirusa i neće biti revanša, što naravno znači da će crno-beli imati prednost domaćeg terena, ali ne i navijača protiv letonskog kluba.

Crno-beli su po koeficijentu kvalitetniji sastav od RFS-a i objektivno je očekivati da će ekipa Sava Miloševića proći dalje, ali moraće crno-beli da promene dosta toga u odnosu prema igri u odnosu na ono što su pokazali protiv Novog Pazara. Protiv Javora je to već bolje izgledalo, a videćemo kako će Milošević složiti tim do utakmice sa RFS-om, ted a li će biti promena i na kojim pozicijama.

Dodajmo i da će najprijatnije iznenađenje Superlige, TSC, će u kontinentalnim takmičenjima debitovati protiv Petrokuba u Kišinjevu, u čevrtak 27. avgusta, od 20.00 sati.

Približili su nam se prvi kvalifikacioni mečevi za evropska takmičenja, pa ćemo videti na delu najbolje od onoga što srpski fudbal može da ponudi. Na međunarodnoj sceni.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.