Pantić i Protić vodili Levski do pobede

Izvor: Press, 24.Apr.2013, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pantić i Protić vodili Levski do pobede

 Černomorec se pokazao kao veoma ozbiljan rival koji je dominirao u prvoj četvrtini, a tek u drugoj gosti su došli do svoje igre. U nastavku meča proradili su i najbolji u ekipi, Mladen Pantić i Nemanja Protić koji su asistencijama i poenima doneli Levskom osetniju razliku, dok je pobeda potvrđena u poslednjoj deonici.
Protić je bio najefikasniji igrač sa 17 poena, tri skoka i dve asistencije, dok je Pantić postigao 14 poena uz četiri skoka.
Pantić je na najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << mogući način nastavio sa uspešnim partijama u ovom klubu pošto je briljirao i u finalu Balkanske lige, u kojem je Levski tek posle dva produžetka poražen od izraelskog Galila sa 87:79.
Levski u četvrtfinalu plej-ofa igra sa ekipom Beroe koju su sva tri puta u regularnom delu sezone pobedili.
 
Izvor: Pressonline

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Pantić i Protić vodili Levski do nove pobede

Izvor: Blic, 24.Apr.2013

Košarkaši Levskog savladali su na gostovanju ekipu Černomoreca sa 88:71 (12:21, 26:13, 22:14, 28:23) u poslednjem kolu bugarskog prvenstva i na taj način sa druge pozicije ulaze u plej-of...Černomorec se pokazao kao veoma ozbiljan rival koji je dominirao u prvoj četvrtini, a tek u drugoj gosti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.