PRKOSI GODINAMA: ČUVENI Sven Goran Erikson ima NOVI posao! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2018, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRKOSI GODINAMA: ČUVENI Sven Goran Erikson ima NOVI posao! (FOTO)

Ne predaje se još uvek.

Švedski trener Sven-Jeran Erikson preuzeo je reprezentaciju Filipina i vodiće je na Azijskom kupu u januaru, pošto je potpisao šestomesečni ugovor.

Sven-Goran Eriksson is back in business.

The former England boss has taken charge of the Philippines.

Full story here: https://t.co/b5Wn46YT8R pic.twitter.com/gGUZMH6nxW

— BBC Sport (@BBCSport) October >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 27, 2018

Erikson je tokom karijere vodio Mančester Siti i reprezentaciju Engleske, ali je bio bez posla od juna 2017. godine, kada je napustio kineski Šenžen.

U februaru će Erikson napuniti 71 godinu, a bio je i trener Guangdžoua, Šangaja, Lestera, Obale Slonovače, Meksika, Benfike, Rome, Lacija, Fiorentine…

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Deca spasena iz pećine na Tajlandu posetila Mančester junajted (FOTO, VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 28.Okt.2018

Dvanaest dečaka i njihov fudbalski trener, koji su početkom jula izbavljeni posle devet dana velike neizvesnosti, bili su gosti na Old Trafordu...Jose meets the Wild Boars..It’s a pleasure to welcome the young Thai footballers who were rescued from a cave earlier this year. #MUFC pic.twitter.com/tcMVUzUJl6—...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.