POSTIGNUT DOGOVOR: Hungaroring u Formuli 1 do 2027.

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2020, 14:06

POSTIGNUT DOGOVOR: Hungaroring u Formuli 1 do 2027.

Mađarska će biti i u skraćenom kalendaru ove sezone.

Velika nagrada Mađarska koja se vozi na stazi Hungaroring ostaće u najbržem cirklusu do 2027. pošto su Formula 1 i organizatori trke produžili važeći ugovor koji je istivao 2026. na još godinu dana.

Do promene ugovora je došlo iz finansijskih razloga, a sada je osigurano da će u Mađarskoj Formula 1 biti vožena još sedam godina. Najbrži cirkus će davati manje para Mađarima koji su prvi ugovor na 10 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godina potpisali 2016.

Na Hungaroringu će biti vožene i trke u ovoj skraćenoj sezoni, pošto će posle dve uvodne trke u Austriji, Velika nagrada Mađarske voziti 19. jula.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, verenica fudbalera Laga Žuniora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Velika nagrada Mađarske u F1 kalendaru barem do 2027. godine

Izvor: AutoBlog, 07.Jun.2020, 00:05

Kako prenosi Sport Klub, Velika nagrada Mađarske ostaće u kalendaru Formule 1 barem do 2027. godine, pošto su promoteri postigli dogovor o produžetku ugovora za još jednu godinu. Staza „Hungaroring“ biće domaćin treće runde ovogodišnjeg šampionata, koji prethodno počinje dvema trkama u...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.