Ode Tole?

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2015, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ode Tole?

Promena na čelu saveza u aprilu? Posle svega što se dešavalo, očekivano...

O tome se priča već mesecima, list "Alo" je objavio danas priču o sigurnom odlasku Karadžića koji gubi većinu u savezu i neće se kandidovati za novi mandat.

On će se povući, a novi predsednik saveza trebalo bi da bude Slaviša Kokeza koji je otišao iz Zvezde, a za mesto prvog čoveka saveza kandidovaće ga Fudbalski savez Beograda.

Ono što su bili sigurni glasovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za Karadžića to više nisu, kako se priča ne postoji više glasačka mašina koja je omogućavala ostanak iskusnog funkcionera na čelu saveza od 2008. godine kada je zamenio Zvezdana Terzića.

List tvrdi da je početak aprila rok do kada će biti organizovana redovna skupština saveza, koja će ujedno biti i izborna.

Kokeza bi trebalo da bude jedini kandidat, lagano će dobiti većinu, a to verovatno znači i novo rukovodstvo saveza. Desna ruka nekadašnjeg Zvezdinog funkcionera bi trebalo da bude Uroš Zeković koji je pomoćnik ministra sporta Vanje Udovičića.

Hoće li personalne promene doneti istinske promene u savezu, ostaje da vidimo, a sigurno je da će srpskom fudbalu biti potrebno mnogo vremena, ali i umeća da stvari budu postavljene na pravo mesto.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Zvezdan Terzić

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tole Karadžić odlazi u aprilu?

Izvor: OkRadio.rs, 16.Okt.2015

Slaviša Kokeza, bivši potpredsednik Crvene zvezde naslediće Tomislava Karadžića u najudobnijoj fotelji na Terazijama, saznaje “Alo!” iz dobro obaveštenog izvora bliskog Fudbalskom savezu Srbije. Izbori na svim nivoima u krovnoj organizaciji našeg posrnulog i napaćenog fudbala raspisani su...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.