Obradović: Napoli?

Izvor: S media, 27.Dec.2010, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Napoli?

Bivši fudbaler Partizana, Ivan Obradović, nalazi se, prema pisanju italijanskih medija, na korak od dolaska u Napoli.

Ipak, srpski reprezentativac ističe da nikakvih pregovora sa italijanskim prvoligašem nije bilo, prenose Večernje Novosti.

- Pričao sam sa menadžerom pre neki dan i on je zatečen tom informacijom o interesovanju Napolija, nije čuo za to. Jedino ako ne postoje neki kontakti direktno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << između klubova, pa ću videti sa čelnicima Saragose da li se nešto zaista dešava. Mada, iskreno rečeno, ne verujem da će se u januaru nešto promeniti, leti se dešava mnogo više transfera - tvrdi levi bek Saragose.

Obradović u Seriji A?

I Obradović kod isceliteljke

Primera: Sevilja bolja od Saragose

Obradović je u Saragosu stigao iz Partizana pre 18 meseci, ali nije imao previše sreće od tada, jer je imao problema sa povredama, dok klub ne beleži dobre rezultate.

Saragosa je prošle sezone izbegla ispadanje odličnim partijama u drugom delu, dok je u tekućoj na bolnom, poslednjem mestu tabele, sa svega 10 bodova u 16 kola.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Obradović: ''U Saragosi veruju u mene, ali su svesni i da mogu dobro da zarade''

Izvor: Sportske.net, 27.Dec.2010

Reprezentativac Srbije Ivan Obradović imao je dosta pehova sa povredama u godini na izmaku, ali veruje da će mu naredna doneti mnogo više uspeha. Zatečen je vestima o interesovanju Napolija i smatra da nisu velike šanse da ove zime promeni sredinu.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.