Novi termini utakmica LŠ

Izvor: TV Arena Sport, 31.Avg.2016, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi termini utakmica LŠ

Na zvaničnom sajtu UEFA objavljene su promene najelitnijeg klupskog takmičenja u Evropi o kojima smo već govorili. Medjutim, još jedna promena odnosi se na termine utakmica od 2018. godine.

Nemački Bild je objavio svoju ekskluzivu da će i termini odigravanja utakmica od sezone 2018-19 biti promenjeni u odnosu na dosadašnji, višegodišnji stalni termin od 20 časova i 45 minuta, utorkom i sredom.

Naime, po najnovijoj odluci, utakmice će biti podeljene u dva termina, >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << od 19 i od 21 čas, baš kao što je to već slučaj u Ligi Evrope.

Utakmice uživo pogledajte na linku Direktni prenosi

Ukoliko želite da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.