Novakov sigurni korak na Rolan Garosu

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2019, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novakov sigurni korak na Rolan Garosu

Najbolji teniser sveta bez problema i u drugom kolu Rolan Garosa.

Novak Đoković se plasirao danas u treću rundu Rolan Garosa, pošto je rutinski savladao 27-gopdišnjeg švajcarskog predstavnika Anrija Laksonena sa 3:0, po setovima 6:1, 6:4 i 6:3.

Bila je to jednoipočasovna borbak, u kojoj je Laksonen samo tokom drugog seta pružio jači otpor. U tom delu igre, Švajcarac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je uspeo da napravi svoj jedini brejk u meču kada je izjednačio na 3:3, ali Novak je već u narednom gemu uzvratio, potom poveo sa 5:3 i više dileme nije bilo.

U prvom i trećem setu, po dva Novakova brejka, za lagan prolazak u narednu fazu takmičenja.

Đokovićev rival u trećem kolu biće Italijan Salvatore Karuzo, koji je ranije danas eliminisao iskusnog Francuza Žila Simona, takođe ubedljivo sa 3:0 u swetovima.

Đoković i Karizo se do sada nisu sastajali na ATP turnirima.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.