Novak dobio rivala u finalu

Izvor: Vesti-online.com, 10.Sep.2016, 03:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak dobio rivala u finalu

Protivnik Novaka Đokovića u finalu US opena biće Sten Vavrinka. Švajcarac je posle četiri seta bio bolji od Japanca Keija Nišikorija - 3:1 (4:6, 7:5, 6:4, 6:2), za tri sata i 11 minuta igre.

Nišikori je odlično počeo meč, poveo 1:0 u setovima, na početku drugog imao i brejk prednosti, ali je onda krenuo "cunami" trećeg tenisera sveta. Odigrao je Vavrinka sjajno, karakterističnim bekehnedima sa osnovne linije je razbio Japanca, koji nije uspeo da ponovi igru kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << protiv Endija Mareja u četvrtfinalu.

Na početku četvrtog seta, Švajcarac je poveo 3:0, ali je ubrzo izgubio brejk prednosti. Nišikori smanuje na 3:2, ali već u sledećem gemu, opet Vavrinka pravi brejk i do kraja meča rutinski stiže do trijumfa i finala Njujorka.

Novak i Sten odigralu su dosad 23 meča, a ubedljiva prednost je na strani našeg asa, koji vodi 19:4. Zanimljivo, Srbin i Švajcarac nisu se sastajali u 2016. godini, a još se sećamo bolnog poraza Đokovića u finalu Rolan Garosa prošle godine. Vavrinka ima osvojeni Australijan open I Rolan Garos i boriće se u nedelju (21 čas) za treću Grend slem krunu, dok Đoković napada 13 trofej na najvažnijim turnirima na svetu.

Novak će igrati sedmo finale US opena, a Vavrinka prvo.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.