Novak:Ne otpisujte Rafu, on je kralj šljake

Izvor: Vesti-online.com, 12.Apr.2015, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak:Ne otpisujte Rafu, on je "kralj šljake"

Sledi sezona šljake, a zna se da je na toj podlozi prethodne decenije dominantan bio Rafael Nadal. Međutim, silne povrede i loša forma Španca, uticale su na to da svi već vide Novaka Đokovića na tronu i na šljaci. Čak su i neke kladionice dale veću prednost našem asu na Roland Garosu, ali Srbin je oprezan i smatra da Nadala niko ne sme da potcenjuje.

- On je kralj šljake. Apsolutno zaslužuje tu titulu zbog svojih dostignuća. Kada dođe sezona šljake, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << on je uvek glavni favorit za titulu na svakom turniru. Igrati sa Nadalom na šljaci uvek je izazov. To je njegova omiljena podloga. On se uvek podigne kada dođe period da se igra na šljaci - smatra Đoković.

Nadal je devetostruki šampion Otvorenog prvenstva Francuske, a ove godine već je igrao na dva turnira na šljaci. Jedan je osvojio, u Buenos Ajresu, dok je u Rio de Žaneiru zaustavljen u polufinalu od Italijana Fonjinija.

- Normalno je da profesionalni sportista prolazi kroz padove tokom karijere. Nadal je jedan od najboljih tenisera svih vremena. I mi smo ljudi, kada gubiš, počinješ da sumnjaš u sebe. Važno je razmišljati o tome, identifikovati problem i onda postati jači. To je Nadal mnogo puta dokazao da kad padne, postaje jači - istakao je naš as, koji je osvojio tri najznačajnija turnira u 2015. godini.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.