Novak Djoković i Jelena Ristić biće roditelji

Izvor: Beta, 24.Apr.2014, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Djoković i Jelena Ristić biće roditelji

PARIZ, 24. aprila 2014. (Beta-AFP) - Srpski teniser Novak Djoković objavio je u četvrtak na svom Tviter nalogu da je njegova verenica Jelena Ristić u drugom stanju sa njihovim prvim detetom.

"Jelena je trudna!!! Uskoro ćemo biti roditelji", napisao je dvadesetšestogodišnji Djoković u svojoj Tviter poruci.

Novak i Jelena su se nakon osam godina >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << zabavljana verili u septembru prošle godine.

Drugi teniser sveta trenutno uzima nekoliko dana odmora u Atini pošto je prošle nedelje eliminisan u polufinalu Masters turnira u Monte Karlu u meču sa Švajcarcem Rodžerom Federerom.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Đokovićeva verenica trudna

Izvor: Radio 021, 24.Apr.2014

Srpski teniser Novak Đoković objavio je na svom Tviter nalogu da je njegova verenica Jelena Ristić u drugom stanju sa njihovim prvim detetom.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.