Nije svejedno

Izvor: RTS, 12.Maj.2012, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije svejedno

Put iz Španije do Rumunije, na finale Lige Evrope, nije lak sam po sebi. To posebno dobija na značaju kada se umesto u Bukurešt, završi u 800 kilometara udaljenoj Budimpešti. Upravo ovo se dogodilo većoj grupi navijača Atletik Bilbaa, koji su propustili utakmicu sezone svoje ekipe, sve zbog ne baš najboljeg poznavanja geografije.

Grupa od oko 400 navijača Atletik Bilbaoa nije uspela da dođe do svojih mesta na Nacionalnoj areni u Bukureštu i tak obodri svoje ljubimce >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u finalu Lige Evrope, zbog gotovo neverovatnog razloga. Baskijci su, naime, ne samo promašili grad u kome se igrala utakmica, već i državu.

Potpunim laicima, što su ovi navijači očigledno bili, nije bilo teško da Bukurešt zamene mađarskom prestonicom Budimpeštom, gde su se i obreli.

Kako prenosi španska "Antena 3", oni su pokušali da isprave grešku i stignu na vreme u rumunsku prestonicu. Međutim, nisu uspeli u toj nameri jer nisu uspeli da pronađu prestonicu Rumunije na mapi.

Gotovo neverovatna vest o izgubljenim putnicima dospela je i do samog stadiona, i upravo iz tog razloga je spiker u Bukureštu najavio utakmicu „dobro veče Budimpešto, ovo je finale Lige Evrope".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.