Ne znam kada će se Rafa povući

Izvor: B92, 05.Apr.2023, 21:37

"Ne znam kada će se Rafa povući"

Rafael Nadal neće igrati ni naredne nedelje u Monte Karlu i pitanje je kada će na teren.

Njegov bivši trener, stric Toni Nadal, često mora da odgovara na pitanja koja se tiču toga koliko ćemo još tenisera iz Manakora gledati na terenima.

Bilo je mnogo spekulacija ove sezone kada bi se Nadal mogao povući, ali je španski teniser >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << više puta ponavljao kako će igrati sve dok bude uživao u tome.

I Toni je još jednom ponovio kako nema nikakvu informaciju o mogućem završetku sezone.

"Zaista ne znam kada će se Rafa povući. Mislim da će igrati sve dok bude osećao da može da pobeđuje. Sve zavisi od njegovih igara i sposobnosti da trenira. Posle toga ćemo videti", kaže Toni Nadal.

Iskusni stručnjak kaže da ne sumnja da njegov rođak i dalje ima šansu da osvaja najveće titule.

"Navikao je da se bori. Rafa to zna, u tenisu kao i u životu stvari nikad ne idu savršeno. Morate da budete spremni za naporan rad kada stvari ne idu dobro. Igrati dobro kada ne ide, to nije lako, ali nije ni previše teško. Važno je biti fokusiran na to da budete najbolji u tome što radite", zaključio je Toni Nadal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Toni Nadal: Ne znam kada će Rafael da se povuče iz tenisa, navikao je da se bori

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2023, 10:00

Zaista ne znam kada će se Rafael Nadal penzionisati, izjavio je stric i nekadašnji trener španskog tenisera Toni Nadal. Toni Nadal je trenutno trener kanadskog tenisera Feliksa Ože-Alijasima. On je trenirao Rafaela Nadala od 1990. do 2017. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.