Navijači Rome protiv trenera Spaletija

Izvor: Blic, 01.Sep.2009, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Rome protiv trenera Spaletija

Dva poraza u dva kola na početku italijanske Serije A bili su dovoljan razlog da se navijači Rome okupe ispred sportskog centra Trigorija i glasno poruče treneru Lućijanu Spaletiju da je vreme da ide.



Roma je u prvom kolu poražena u Đenovi, a u derbiju u nedelju meru "vučici” uzeo je i Juventus koji je najviše zahvaljujući dvostrukom strelcu Dijegu pobedio sa 3:1.

Fenomenalan pogodak Danijelea De Rosija je tako ostao u drugom planu, a u prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je izbio trener od koga navijači traže ostavku jer više nema kontrolu nad situacijom u svlačionici.

Spaleti je posle meča sa Juventusom izjavio da igrači nisu pratili njegova uputstva sugerišući na to da će otići.

Tifozi pored igre nisu zadovoljni ni načinom na koji je Spaleti birao pojačanja tokom prelaznog roka pa neće biti iznenađenje ukoliko bivši trener Udinezea uskoro napusti klupu rimskog kluba.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.