Nastasić i Roma – propalo!

Izvor: MozzartSport.com, 13.Jul.2017, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastasić i Roma – propalo!

Ništa od dolaska srpskog reprezentativca u Večni grad

Od prelaska Matije Nastasića u Romu po svemu sudeći neće biti ništa. Kako javljaju Skaj Sport i dobro upućeni Đanluka di Marcio, Rimljani nisu uspeli da pronađu zajedničku reč sa upravom Šalkea, pa im je poručeno da rešenje u defanzivi pronađu na drugom mestu.

Iako je u jednom trenutku izgledalo da je sve praktično dogovoreno i da će srpski reprezentativac u sledećoj sezoni zauzeti mesto u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << poslednjoj liniji tima iz Večnog grada naprasno je došlo do komplikacija u finansijskim pregovorima između dva kluba. Pričalo se da Šalke traži 20.000.000 evra, a da je Roma ponudila 16.000.000 i još 4.000.000 na osnovu bonusa, ali je ipak negde došlo do mimilaženja između dve strane.

Vučica i sportski direktor Monći sada moraju da traže novu zamenu za Rudigera, koji je prešao u Čelsi i ostavio upražnjeno mesto u timu.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Matija ne može u Romu

Izvor: Mondo, 13.Jul.2017

Šalke odbio da proda reprezentativca Srbije...Foto: Guliver/Getty images/Alex Grimm..Bundesligaš Šalke odbio je ponudu Rome za transfer Matije Nastasića (24) u redove "vučice"...Kako javlja "Skaj Sport Italija", od dolaska Nastasića na "Olimpiko" neće biti ništa, tako da će vicešampion Serije...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.