Nadam se da Mirotić neće proći kao Rajs

Izvor: B92, 14.Jul.2023, 13:53

"Nadam se da Mirotić neće proći kao Rajs"

Američki centar Otelo Hanter oglasio se povodom situacije Nikole Mirotića u Barseloni.

Nikola Mirotić i Barselona se nalaze u sporu vezanom za ugovor pošto španski klub želi da ga otpusti, a on ne želi da se odrekne novca.

Svojevremeno je u takvoj situaciji bio i Tajris Rajs koji je deo ugovora odradio igrajući za B tim Barselone i Otelo Hanter se nada da se to Mirotiću neće desiti.

"Nadam se da Barselona neće uraditi Mirotiću ono što je Tajrisu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rajsu. Ali opet, ko zna. I dalje mislim da su ovo jako čudne stvari za svakog košarkaša", rekao je Hanter.

Prema pisanju italijanskih, grčkih i španskih medija Nikola Mirotić trenutno ima dve opcije – ostanak u Barseloni i prelazak u Partizan kada se sve to završi, što može i da potraje malo duži period...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.