Nada još postoji: Atanasijević čeka

Izvor: Mondo, 04.Jul.2016, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nada još postoji: Atanasijević čeka

Korektor "orlova" biće uz odbojkaše Srbije sve dok iz Italije ne dobije informaciju da je zakazana operacija tibije.

Foto: MN Press

Aleksandar Atanasijević je i dalje u sastavu reprezentacije Srbije!

 "Plava četa" završila je prvu fazu takmičenja u Svetskoj ligi skorom 7-2 i izborila plasman na završni turnir šestorice najboljih u Poljskoj. Ali, pred put u Krakov stigla je zabrinjavajuća vest: "Ponekad morate da donesete tešku odluku... neću >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << moći da pomognem timu na F6, ali sam uvek tu da vas podržim momci... nastavite snažno", poručio je putem Instagrama korektor Srbije, a sve to zbog povrede tibije.

Ipak, nade da će Atanasijević braniti boje Srbije na F6 postoje.

Zbog stare, ali obnovljene povrede tibije (cevanice) leve noge, Atanasijević će morati na neizbežnu operaciju, ali će ostati u sastavu reprezentacije dok iz Italije ne dobije informaciju da je intervencija zakazana.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.