NAVIJAČI NAPRAVILI HAOS ISPRED STADIONA: Stanojević morao da im se izvinjava!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2023, 22:07

NAVIJAČI NAPRAVILI HAOS ISPRED STADIONA: Stanojević morao da im se izvinjava!

Crni niz se nastavio...

Otkako je Aleksandar Stanojević došao na klupu Konje, 17. januara, vezao je četiri poraza - jedan u Kupu, zatim tri u šampionatu bez datog gola. Poslednji u četvrtak veče na svom terenu od davljenika Istanbulspora (1:0), što je izazvalo revolt navijača koji su posle utakmice čekali čelnike kluba kako bi se "obračunali" sa njima. Ukratko, besni su na trenutnu situaciju u Konji i traže promene.

Konja je pre Mundijala bila na trećem mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << turske Superlige, da bi zatim nešto slabije startovali posle prvenstva u Kataru i odmah su promenili Ilhana Paluta. U sredu su prodali i svog najboljeg igrača Amira Hadžiahmetovića u Bešiktaš, što je dodatni razlog za bes "ultrasa." Kao i činjenica da su sada šest bodova od opasne zone.

Konyaspor taraftarı batı tribünü önünde yönetimi bekliyor.

Bu taraftara hesap vereceksiniz!@fatihozgokcen @MustafaGoksuX pic.twitter.com/go697xKObL

— Furkan¹⁹²²🇹🇷𐱅𐰼𐰇𐰰 (@furkann1922) February 2, 2023

Protokol önünde KONYASPOR taraftarlarının tepkisi bu şekildeydi...

⏬⏬⏬

"Konyayı satanı bizde satarız!"

"Siyasi başkan istemiyoruz!" pic.twitter.com/b4tboLHHsp

— Ali Kaan (@AliKaan42) February 2, 2023

Stanojević je u međuvremenu održai konferenciju za medije na kojoj je uputio izvinjenje navijačima, ali i poslao poruku upravi.

- Sva odgovornost je moja, ja sam ovde trener. Posebno se izvinjavam navijačima. Ovom timu su potrebna pojačanja ako želimo nešto da promenimo. Potrebna su nam tri igrača u ofanzivnoj zoni. U iščekivanju smo, najavljeno je da će se to desiti pre meča sa Fenerbahčeom - poručio je Srbin.

Podsetimo, Stanojević je postao prvi trener Konje u poslednjih 30 godina koji je startovao sa tri poraza. Pritom, klub nije dao nijedan gol u šampionatu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.