Izvor: Blic, 08.Avg.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Stanković ostaje!

Trener Intera Žoze Murinjo izjavio je da Dejan Stanković ipak neće napustiti Inter, iako se u poslednje vreme dosta govorilo o njegovom transferu u Juventus.



Bivši trener Čelsija najpre je odgovorio Luisu Felipeu Skolariju na izjavu da je arogantan, rekavši da brazilski stručnjak zapravo žudi za publicitetom.

"Zašto je Skolari rekao da sam arogantan? Nemam pojma pitajte njega. Očigledno je da su svi primetili da kada mene stave u usta dobiju sva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mesta na naslovnim stranama. To im dođe kao besplatan publicitet", rekao je Murinjo, pre nego što se osvrnuo na kapitena Srbije Dejana Stankovića za koga veruje da će ipak ostati na "Meaci".

Ovo je bio i prvi put da se Murinjo pohvalno izrazio o fudbaleru koji skoro jednu deceniju na dosta visokom nivou nastupa u Italiji.

"Pričao sam sa Strankovićem i više nemamo nikakvih dilema – on ostaje u Interu. Stanković je univerzalan vezista i može da igra odmah ispred odbrane. Meni na tom mestu ne treba fudbaler koji ume samo da izbije loptu, već neko ko ume da je zadrži i izgradi akciju", izjavio je Murinjo čime je i definitvno stavljena tačka na slučaj Dejana Stankovića.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.