Modrić: Lakše se diše

Izvor: B92, 28.Nov.2022, 08:55

Modrić: Lakše se diše

Hrvatska je pobedila Kanadu sa 4:1, u meču drugog kola Grupe F na Svetskom prvenstvu.

Kapiten Hrvatske Luka Modrić izjavio je u Dohi da se posle pobede nad Kanadom "lakše diše".

"Bilo je dobro, odlično je bilo. Prvih 15-20 minuta nismo najbolje ušli u utakmicu, posle smo pokazali kvalitet i karakter. Napravili smo sve što smo se dogovorili, sve što smo radili ovih dana na treningu smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pretočili na teren. Bila je to dobra igra i rezultat," izjavio je Modrić, a prenela HINA.

Hrvatska nakon dva kola vodi u grupi F sa četiri boda koliko ima i Maroko, Belgija je na tri, a Kanada je bez bodova. U poslednjem kolu "Vatrene" 1. decembra očekuje Belgija.

"Znamo kakva je ekipa Belgija, muče se na ovom prvenstvu, ali čeka nas teška utakmica. Moramo dobro da se odmorimo i pripremimo kao što smo to učinili za Kanadu," poručio je Modrić.

Hrvatskoj i bod donosi osminu finala, dok Belgija kako bi bila sigurna u prolaz mora da zabeleži pobedu.

"Mislim da igra na bod nije naša igra, moramo igrati na pobedu. Prisluškivaćemo i rezultat sa druge utakmice i igrati pametno. Igraćemo našu igru, napadati i stiskati kao što ih je napadala Kanada. Mislim da je to pravo rešenje," poručio je Perišić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.