Milan pobedio PSŽ

Izvor: TvojPortal.com, 05.Jan.2012, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan pobedio PSŽ

Tvoj portal
PSŽ, prvi put sa Italijanom na klupi, izgubio prijateljski meč od Milana 0:1 zahvaljujući pogotku Pata.



Milan je savladao Pari Sen Žermen 1:0 u prijateljskoj utakmici u Dubaiju gde se ekipe pripremaju za nastavak sezone.

Kada je Pato u 4. minutu, posle duplog pasa sa Zlatanom Ibrahimovićem, doveo "rosonere" u vođstvo činilo se da će na stadionu Al Rašid sve prštati i da će utakmica biti zanimljiva. Međutim, od toga nije bilo ništa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << />
Doduše, bilo je nekoliko prilika na obe strane, Neneu je poništen gol iz kornera, a isti igrač PSŽ-a je pogodio prečku...

Ostaće zapisano da je Karlo Anćeloti debitovao na klupi "svetaca" protiv svog bivšeg kluba i da je doživeo poraz.

On je od prvog minuta ukazao šansu srpskom reprezentativcu Milanu Biševcu, koga je zamenio na početku drugog poluvremena.

Takođe, Anćeloti je demantovao da je tražio od kluba da mu dovedu Pata i Kaku.

"Pato je igrač Milana i nismo zainteresovani za njega. U ovom trenutku nema šanse ni da dovedemo Kaku. Ipak, prelazni rok je tek počeo i svakako ćemo razgovarati o nekim drugim pojačanjima", rekao je Anćeloti i zaključio:

"Moraćemo nekog da prodamo pre nego što počnemo da dovodimo pojačanja".

fudbalmilanPSŽprijateljska

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.