Memfis otpustio Fratela

Izvor: B92, 30.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Memfis otpustio Fratela



Ekipa Memfisa i GM Džeri Vest otpustili su dosadašnjeg trenera Majka Fratela, saopštio je klub iz Tenesija.

Memfis koji ove godine ima mladu ekipu, ali i problema sa povredama (Gasol se tek vratio na parket), počeo je sezonu katastrofalno sa samo 6 pobeda i 24 poraza.

Fratela će zameniti Toni Barone Junior, u prethodnih 7 sezona jedan od direktora kluba. Baroneu će ovo biti prvi trenerski posao u NBA karijeri (bio pomoćnik Hjubiu Braunu od 2002-2004. godine), >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali je njegova prednost, prema rečima legendarnog Vesta, poznavanje sredine i igračkog sastava Grizlisa.

Memfis je morao nešto da promeni jer je ekipa doživela u sredu i 11. poraz u 12 poslednjih mečeva. Poseta utakmicama je drastično opala, a navijači su čak počeli i da zvižde domaćim ljubimcima.

Fratelo je na klupu Memfisa stigao 2. decembra 2004. godine, a odlazi sa pozitivnim skorom od 95 pobeda i 83 poraza.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.