MaxBet TIP: Evroligaški četvrtak

Izvor: MVP.rs, 01.Dec.2016, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Evroligaški četvrtak

Danas je nova šansa za zaradu.

Prethodnog dana smo bili polovično uspešni, pa se nadamo da ćemo danas uspeti da pronađemo tri tipa koji će nam doneti novac. "MaxBet" je za sve igrače pripremio ponudu sa šest košarkaških takmičenja, uz četiri specijala sa gotovo 150 igrača. Mi smo se odlučili da tipujemo utakmice 10. kola Evrolige, pa u nastavku možete da pročitate i kraća obrazloženja.

FENERBAHČE - REAL MADRID 2 (kvota 2.15)
>> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs <<
Tim koji predvodi Željko Obradović se ne nalazi u sjajnoj formi, dok je u "kraljevskom klubu" situacija potpuno drugačija. Kvota od 2.15 nas "tera" da pokušamo, jer se radi o dva tima sličnog kvaliteta, kandidatima za plasman na Fajnal for.

BROSE BAMBERG - CSKA 170.5- (kvota 1.85)

Nemački predstavnik u Evroligi nije bio lak zalogaj ni za jedan tim u dosadašnjem toku Evrolige, kako na domaćem terenu tako i u gostima. Verujemo da tim Andree Trinkijerija može da namuči i branioca titule, a u meču na velikim broj poena bi im šanse bile veoma male jer je to igra kakva odgovara Armiji.

VIKTOR RAD 6.5+ (kvota 1.75)

Košarkaš Makabija pruža bolje partije pred domaćom publikom nego što je to slučaj na strani. U dve od tri utakmice, koliko je odigrao ove sezone u Tel Avivu, prebacio je ponuđenu granicu.

Kompanija "MaxBet" je svim svojim korisnicima obezbedila novo iznenađenje - freebet bonus od 25 odsto. Neophodne informacije u vezi sa ovom akcijom možete da pronađete OVDE.

Takođe, sada imate mogučnost da obradujete svog prijatelja, tako što imate mogućnost da novac sa svog računa prebacite na račun svog prijatelja. Opširnije o ovoj novini pronađite OVDE.

Još jedna od novina u kladionicama "MaxBet" jeste informacija da sa svakim odigranim "online" tiketom dobijate "FREEBET" bodove. Više informacija pronađite OVDE.

Svakog dana od devet do 23 sata uz bonus dobijate i kafu, sok ili pivo. Jedino što je potrebno da uradite jeste da ostvarite minimalan uslov za bonus od pet do čak 250 odsto (šest ili više mečeva na tiketu uz kvotu 1.25 ili veću) i uplatite:

1. od 150 do 199 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS KAFU.

2. od 200 do 299 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS SOK.

3. 300 ili više dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS PIVO.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.